У Трускавці судитимуть чоловіка за незаконно створений ставок

У Трускавці судитимуть чоловіка за незаконно створений ставок

У Трускавці судитимуть чоловіка за незаконно створений ставок Фото: prom.ua

Події
19 сiчня 2023 11:41

На Львівщині судитимуть мешканця Трускавця за незаконно створений ставок. За безгосподарське використання земель сільськогосподарського призначення йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, чоловік незаконно створив ставок на земельній ділянці, що призвело до порушення структури родючого грунту та неможливості подальшого використання ділянки за цільовим призначенням. 

«60-річний мешканець міста Трускавець незаконно облаштував штучну водойму на земельній ділянці сільськогосподарського призначення в одному з сіл Дрогобицького району, яку у подальшому використовував для власних потреб без жодних дозвільних документів», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок безгосподарського використання земельної ділянки її частина була безпідставно виведена з сільськогосподарського обороту.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує обмеження волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах