Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко приїхав до Львова

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко приїхав до Львова.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко приїхав до Львова. Фото: wz.lviv.ua.

Події
23 сiчня 2023 15:15

У понеділок, 23 січня, з робочим візитом на Львівщину прибув міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віктор Ляшко відвідав Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню. За його словами, міністерство на кожному рівні посилює медичну галузь для подолання викликів, які спричиняє війна.

У межах спільного проєкту зі Світовим банком «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя в Україні» нададуть фінансовий ресурс, щоб збільшити обсяг надання послуг у сфері психічного здоров’я та реабілітаційної допомоги.

«Принагідно хочу подякувати усім працівникам Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні за якісне надання психологічних та психіатричних послуг для місцевих жителів та тих, хто вимушено покинув рідні області. Від листопада тут функціонує Центр психосоціальної реабілітації, де надають комплексну допомогу усім, хто постраждав через воєнні дії росії проти України. Завдяки ТОВ «Унімот Україна» та за сприяння «Unimot S. A.» медзаклад має потужний генератор, який дозволяє повністю забезпечити роботу лікарні», - зазначив Максим Козицький. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах