В Сокалі працівниця банку крала гроші у людей

В Сокалі працівниця банку крала гроші у людей

В Сокалі працівниця банку крала гроші у людей Фото: lv.npu.gpv.ua

Події
27 сiчня 2023 17:07
Автор: Юрій Богун

На Львівщині слідчі повідомили банківській працівниці про підозру в службовому підробленні та привласненні коштів. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисницю, 50-річну жительку міста Сокаль, викрили співробітники управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно з слідчими Червоноградського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, підозрювана, головний кредитний фахівець однієї з банківських установ, зловживаючи службовим становищем, внесла до електронних систем банку недостовірні відомості про клієнтку та оформила від її імені фіктивну заяву на отримання споживчого кредиту нібито для придбання меблів. Кредитні кошти вона в подальшому привласнила – сума збитків, завданих банку, становить майже п’ятдесят тисяч гривень.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній - позбавлення волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах