Біля залізничного вокзалу у Львові демонтують торговий павільйон

Біля залізничного вокзалу у Львові демонтують торговий павільйон

Біля залізничного вокзалу у Львові демонтують торговий павільйон Фото: city-adm.lviv.ua

Події
01 лютого 2023 18:10
Автор: Юрій Богун

На площі Двірцевій демонтують самовільно встановлену тимчасову споруду. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рішення щодо демонтажу незаконно встановленої на площі Двірцевій тимчасової споруди ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Тимчасова споруда встановлена без жодних правових підстав. Павільйон не має паспорта прив’язки і не внесений до Комплексної схеми розміщення, що діє у Львові. Власник навіть не звертався у Львівську міську раду по належні документи. Зате планував провадити там підприємницьку діяльність.

Додамо, що МАФ, площею 68 метри квадратних, встановлений після реконструкції площі Двірцевої та вул. Залізничної. Він зовсім не вписується в ансамбль оновленого простору. Ба більше, підприємець обгородив тимчасову споруду, порушив благоустрій території та знищив зелені насадження, які були висаджені в межах реконструкції вулиці», - наголошують у департаменті містобудування ЛМР.

Відтак, виконком Львівської міської ради зобов’язав власника забрати павільйон. На це в нього є 30 днів. Якщо він цього не зробить, споруду демонтують КП «Адміністративно-технічне управління» спільно із Залізничною райадміністрацією. Також підприємець має відновити порушений благоустрій.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах