Під обшивкою автомобіля львів’янина виявили 9 мільйонів гривень

Під обшивкою автомобіля львів’янина виявили 9 мільйонів гривень.

Під обшивкою автомобіля львів’янина виявили 9 мільйонів гривень. Фото: facebook.com/Львівська митниця.

Події
02 лютого 2023 09:00

У середу, 1 лютого, близько 20:10, в пункті пропуску «Шегині – Медика» на польсько-українському кордоні митники виявили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну понад 9 мільйонів гривень. 90 тисяч купюр номіналом 100 гривень він сховав під обшивкою мікроавтобуса. Про це повідомляє Львівська митниця. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій мікроавтобуса «Меrcedes Benz Citan», 38-річний мешканець Львівщини, який повертався додому з приватної поїздки, для проходження митного контролю обрав смугу «червоний коридор» і задекларував продукти харчування і мультипристрій на суму близько 200 євро.

Під час огляду автомобіля працівники митного поста «Мостиська» разом з прикордонниками вивили у конструктивних порожнинах авто, зокрема, під обшивкою, приховану національну валюту.

Під обшивкою автомобіля львів’янина виявили 9 мільйонів гривень.Під обшивкою автомобіля львів’янина виявили 9 мільйонів гривень. Фото: facebook.com/Львівська митниця.

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол за ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією товарів і транспортних засобів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах