На Львівщині підполковника поліції затримали п'яним за кермом

На Львівщині затримали п'яним за кермом підполковника поліції

На Львівщині затримали п'яним за кермом підполковника поліції Фото: zaxid.net

Події
03 лютого 2023 11:03

Увечері 1 лютого працівники поліції Львівщини затримали нетверезим за кермом керівника відділення Червоноградського районного відділу поліції, підполковника поліції Степана Киницького.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За інформацією керівника громадської організації «Дорожній контроль Захід» Олександра Клімова, автомобіль, яким керував п’яний працівник Червоноградського районного відділу поліції зупинили близько 23:00 поблизу Соснівки. Йдеться про начальника одного з відділів Червоноградського райвідділу поліції Степана Киницького, який перед тим обіймав посаду заступника начальника райвідділу з превентивної діяльності. Того вечора він нібито святкував отримання звання підполковника, після чого сів п’яний за кермо, повідомляє zaxid.net.

За даними активіста, затриманий підполковник поліції відмовився від перевірки на стан алкогольного сп’яніння на місці та від медосвічення в Червоноградській міській лікарні. У результаті на нього склали адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП).

Факт затримання Степана Киницького п’яним за кермом підтвердили й у поліції Львівщини. Порушника зафіксували співробітники управління головної інспекції ГУ Нацполіції Львівщини, які і склали на нього адміністративний протокол. За цим фактом в поліції Львівщини вже розпочали службове розслідування. Степана Киницького відсторонили від виконання службових обов’язків.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах