У Бориславі 16-річному хлопцю прострелили ногу

У Бориславі 16-річному хлопцю прострелили ногу за захист бабусі

У Бориславі 16-річному хлопцю прострелили ногу за захист бабусі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
06 лютого 2023 11:52

У Бориславі 16-річний юнак отримав вогнепальне поранення в ногу, захищаючи літню жінку. 32-річного стрільця вже затримали правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 4 лютого близько 21.00 потерпілий, 16-річний мешканець міста Борислава, повертаючись додому, став очевидцем конфлікту між молодим чоловіком та літньою жінкою. Юнак втрутився у конфлікт щоб захистити бабусю, проте незнайомець, який мав з собою пристрій для відстрілу гумових куль, вистрелив у нього, влучивши в ногу.

Медики провели пораненому операцію та вилучили кулю. Загрози життю хлопця немає.

У Бориславі 16-річному хлопцю прострерили ногу за захист бабусіУ Бориславі 16-річному хлопцю прострерили ногу за захист бабусі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, також жителя Борислава віком 32 роки, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім того, поліцейські вилучили зброю, з якої був здійснений постріл, та скерували її на експертне дослідження», – йдеться у повідомленні.

5 лютого слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

У Бориславі 16-річному хлопцю прострерили ногу за захист бабусіУ Бориславі 16-річному хлопцю прострерили ногу за захист бабусі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах