Боєць із передової надіслав на 100-літній ювілей улюбленій бабусі зі Львова 100 троянд

Боєць із передової надіслав на 100-літній ювілей улюбленій бабусі зі Львова 100 троянд.

Боєць із передової надіслав на 100-літній ювілей улюбленій бабусі зі Львова 100 троянд. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
06 лютого 2023 14:08

Зоя Тихонова зі Львова відзначила свій сотий День народження. З нагоди ювілею онук львів'янки, який зараз на фронті, надіслав їй сотню троян. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у Львівській міській раді, доля до пані Зої була щедрою не лише на роки, але й на рідню. У ювілярки – двоє дітей, п’ятеро онуків і 13 правнуків.

"Усі вони її бережуть і дуже люблять. А один із онуків, який захищає Україну на передовій, подарував своїй бабусі 100 троянд", – розповіли представники управління соціального захисту Львівської міськради, які у День народження Зої Тихонової відвідали уродинницю.

Боєць із передової надіслав на 100-літній ювілей улюбленій бабусі зі Львова 100 троянд.Боєць із передової надіслав на 100-літній ювілей улюбленій бабусі зі Львова 100 троянд. Фото: city-adm.lviv.ua.

Від імені громади Львова довгожительку привітали та вручили від міста матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень, пам'ятну монету та вітальний лист від імені міського голови Андрія Садового.

Додамо, що у лютому 2023 року семеро львів'ян святкуватимуть 100 і більше років. Одна панянка відзначатиме столітній ювілей, дві – святкуватимуть 101-й день народження, ще одній львів'янці виповниться 102 роки, а одному львів’янину – 103 роки. А дві лютневі уродинниці прийматимуть вітання з нагоди 105-ліття.

Нагадаємо, що усіх ювілярів, як і щороку, від імені громади вітають представники міської влади. Традиційно тим довгожителям, які відзначають сто років, на День народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень, пам'ятну монету та вітальний лист від міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 5 тисяч гривень. Традиція привітання довгожителів у Львові існує вже 15 років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах