У центрі Львова на гарячому затримали кишенькового злодія

У львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янку

У львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янку Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
08 лютого 2023 14:22

У Львові поліцейські затримали кишенькового злодія, який пограбував 27-річну львів’янку у трамваї. Чоловік викрав у неї гаманець з документами та грошима.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

У вівторок, 7 лютого, близько 19.00, правоохоронці помітили на трамвайній зупинці на площі Соборній у Львові чоловіка, який поводився підозріло. Спочатку він нібито хотів сісти у трамвай № 8, штовхався біля дверей, а потім розвернувся і поспіхом пішов у інший бік.

У львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янкуУ львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янку Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у нього гаманець, який належав іншій особі. Зловмисник, 45-річний мешканець Львова, викрав з кишені пасажирки гаманець з документами та грошима. Поліцейські негайно зв’язалися з потерпілою, 27-річною львів’янкою, та повернули їй викрадене», – повідомили в поліції Львівщини.

Зловмисника затримано. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Крадію загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

У львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янкуУ львівському трамваї злодій пограбував 27-річну львів’янку Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах