27-річний дрогобичанин намагався виїхати за кордон з фальшивим пенсійним посвідченням

27-річний дрогобичанин намагався виїхати за кордон з фальшивим пенсійним посвідченням

27-річний дрогобичанин намагався виїхати за кордон з фальшивим пенсійним посвідченням Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
09 лютого 2023 16:14

На кордоні з Угорщиною в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили у 27-річного чоловіка пенсійне посвідчення з ознаками підробки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Підроблений документ, як підставу для дозволу на виїзд за кордон, надав 27-річний мешканець міста Дрогобич, Львівської області.

«Під час поглибленого вивчення наданого посвідчення, прикордонники за допомогою спеціальних технічних засобів виявили ряд ознак, що вказували на його підробку», – повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Про наявність у діях українця ознак злочину, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст.336 «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах