37-річний львів'янин обікрав автомобіль біля свого будинку

37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль

37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
13 лютого 2023 15:42

У ніч на 13 лютого у Львові грабіжник обікрав припаркований автомобіль. Патрульні розшукали злодія.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Патрульні отримали виклик від небайдужого львів’янина про підозрілих людей, які щось роблять біля припаркованого автомобіля.

37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль Фото: facebook.com/lvivpolice

«На місці виявили автомобіль Mazda із розбитим вікном. Заявник у телефонній розмові сказав, що два чоловіка вгледівши службовий автомобіль забігли у під'їзд залишивши речі з авто. Патрульні зайшли у під'їзд. Біля дверей всередині стояло ще майно з автомобіля. Виявилося, що під'їзд має два виходи. Екіпажі почали обстежувати прилеглі вулиці», – йдеться у повідомленні патрульної поліції Львівщини.

Правоохоронці помітили, що із раніше згаданого під'їзду вийшов чоловік схожий за описом заявника. 37-річний львів'янин нервував. Перевіряючи можливу причетність його до крадіжки, він провів інспекторів до свого помешкання. На сходовій клітці біля дверей в квартиру стояв системний блок та коробки з альбомами. Він не зміг пояснити походження цих речей.

37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль37-річний львів'янин обікрав припаркований автомобіль Фото: facebook.com/lvivpolice

Поліцейські встановили власницю пошкодженого автомобіля. Вона упізнала свої речі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, 37-річного чоловіка супроводили у відділок поліції для встановлення обставин.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах