У Львові покарали контролера трамвая, який оштрафував учасницю шоу «Холостяк», тримаючи в руках чай

У Львові покарали контролера трамвая, який оштрафував учасницю шоу «Холостяк», тримаючи в руках чай.

У Львові покарали контролера трамвая, який оштрафував учасницю шоу «Холостяк», тримаючи в руках чай. Фото: Юрій Богун.

Події
22 лютого 2023 17:02

Львівського контролера, який, тримаючи у руках чай, виписав штраф за безквитковий проїзд учасниці 10-го сезону реалітішоу «Холостяк» Аліні Ляшук, позбавили місячної премії. Окрім того, з працівником провели роз’яснювальну роботу. Про це повідомили у Львівській міській раді. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Скандал виник в одному з львівських трамваїв. За словами Аліни Ляшук, вона з подружкою та контролерами зайшли у трамвай на одній зупинці. Дівчата одразу ж купили квитки, однак, закомпостувати їх не встигли, оскільки до них підійшов чоловік із пластянкою з чаєм у руках. Він перевіряв квитки і, виявивши, що вони у дівчат не завалідовані, виписав їм два шрафи по 200 гривень, які ті одразу ж оплатили. Після цього обурені поведінкою контролера пасажири почали дорікали чоловікові за гарячий напій у салоні. 

Хоча нормативного акту чи правила, які б забороняли чи пасажиру, чи контролеру перебувати у транспорті з напоями та їжею, немає — рішення депреміювати працівника все ж ухвалили. Про це розповів заступник директора Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Дмитро Пецій/

«Ми розуміємо, що така поведінка контролера справді має ознаки некоректної поведінки. Тому цього контролера депремійовано, з ним вже провели роз’яснювальну роботу і пояснено, що так з гарячим чаєм не можна проходити по транспортному засобу. З точки зору етики й поведінки [цього контролера — ред.] заходи вжиті», — сказав у коментарі Lviv.media Дмитро Пецій.

Втім, за його словами, оскільки дівчина не оплатила одразу [квиток без компостування не є оплатою за проїзд — ред.],  контролером було правильно оштрафовано цю пасажирку за неоплату проїзду.

Додамо, що з подібними скаргами слід звертатися на Гарячу лінію Львова (бажано, фіксуючи порушення на фото чи відео).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах