У Львові водій намагався зареєструвати автомобіль з підробленим техпаспортом

У Львові водій намагався зареєструвати автомобіль з підробленим техпаспортом

У Львові водій намагався зареєструвати автомобіль з підробленим техпаспортом Фото: facebook.com/lvv.hsc.gov.ua

Події
23 лютого 2023 11:43

У сервісному центрі МВС у Зимній Воді біля Львова водій намагався зареєструвати автомобіль з підробленим технічним паспортом. Виявилося, що техпаспорт належить іншому автомобілю, який зареєстрований на Сумщині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у територіальному сервісному центрі МВС Львівщини, чоловік придбав втомобіль Renault Megane 2004 року виготовлення «за дорученням» у Львівській області декілька місяців тому і лише зараз звернувся до сервісного центру МВС для його перереєстрації. Під час перевірки документів адміністратор з’ясував, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки та належить іншому автомобілю, який був перереєстрований у Сумській області.

Свідоцтво про реєстрацію авто, яке надав водій Renault Megan, за номером належить автомобілю Subaru, котрий було перереєстровано у квітні 2022 року на Сумщині. При цьому, сам Renault Megane, за висновками експертизи, не має ознак внесення змін в номер кузова чи двигуна. Він зареєстрований в Україні та не перебуває в розшуку, остання перереєстрація цього авто відбулася в лютому 2022 року, повідомляє zaxid.net.

У поліції припускають, що Renault Megane міг бути викрадений під час окупації на Сумщині, тому для його перепродажу ділки виготовили підроблений техпаспорт. Справжні власники цього авто загинули під час окупації або ж виїхали за кордон та більше не шукають своє майно.

У територіальному сервісному центрі радять не використовувати довіреність як варіант отримання авто у власність. «Фактично власник залишається старий, а довірливий покупець отримує проблеми», – застерігають в МВС.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах