У Львівському військкоматі пояснили, чому прислали повістку мертвому співаку Владиславу Левицькому

У Львівському військкоматі пояснили, чому прислали повістку мертвому співаку Владиславу Левицькому.

У Львівському військкоматі пояснили, чому прислали повістку мертвому співаку Владиславу Левицькому. Фото: facebook.com/marianamurovane.

Події
27 лютого 2023 14:12

Вчора, 26 лютого, у мережі з'явилася інформація, що львівському співаку Владиславу Левицькому, який загинув унаслідок ДТП ще у 2015 році, надіслали повістку. Про це повідомила Мар'яна Волошин у Facebook. У Львівському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на інцидент. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Львівському співаку Владиславу Левицькому, який загинув унаслідок ДТП ще у 2015 році, надіслали повістку.Львівському співаку Владиславу Левицькому, який загинув унаслідок ДТП ще у 2015 році, надіслали повістку. Фото: facebook.com/marianamurovane.

За словами  начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Тіщенка, повістки виписували за списками від Шевченківської районної адміністрації. 

"Ми зробили до них запит, щоб вони подали нам списки тих, хто зареєстрований на території Шевченківського району. І за цими списками, які нам надали в електронному варіанті, виписували всім повістки. Це не вина військкомату, військкомат виписує тим людям, які стоять на обліку. Шевченківська райадміністрація не повідомила нас, що ця людина померла", – пояснив Олександр Тіщенко.

Нагадаємо, що відомий український поп-виконавець Владислав Левицький загинув в автокатастрофі поблизу міста Золочева у 2015 році. Автівка співака зазнала лобового зіткнення із фурою. Разом зі співаком у машині були його рідна сестра Наталя із донькою. Усі троє загинули.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах