У Львові проводитимуть заняття зі скандинавської ходьби

У Львові проводитимуть безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби

У Львові проводитимуть безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби Фото: stylus.ua.

Події
13 березня 2023 17:58
Автор: Юрій Богун

Обласний центр «Спорт для всіх» відновлює безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щовівторка о 16:00 у Стрийському парку у Львові відбуватимуться безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби.

Це популярний в Європі вид спорту, що підходить для широкого кола людей. Організовує тренування Львівський обласний центр «Спорт для всіх». Перше тренування відбулося вчора. Охочих чекають на вулиці Самчука, 14 поблизу корпусу кафедри фізичної культури «Львівської Політехніки».

Серію таких тренувань центр вже проводив кілька разів навесні та влітку. Заняття просто неба збирали щонайменше 20 людей кожного разу. Серед тих, хто бажає тренуватись, є як ті, хто вже давно знайомий з цим видом спорту, так і ті, хто лише нещодавно про нього дізнався. 

Заняття безкоштовні, їх проводить професійна тренерка Оксана Заліско — віцепрезидентка Української Федерації Скандинавської ходьби з міжнародних зв'язків. Позаторік спортсменка перемогла на Кубку світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту. Оксана Заліско також часто бере участь у міжнародних змаганнях зі скандинавської ходьби та повертається з високими нагородами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах