У Львові змінять організацію дорожнього руху у центрі міста

У Львові змінять організацію дорожнього руху у центрі міста

У Львові змінять організацію дорожнього руху у центрі міста Фото: city-adm.lviv.ua

Події
17 березня 2023 14:37
Автор: Юрій Богун

З 23 березня у центрі Львова, на вулиці Богомольця, змінять організацію дорожнього руху. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сам напрямок руху залишиться незмінним, зміниться тільки смуга, якою рухається транспорт. Відповідно, перенесуть і місця для паркування – з непарної на парну сторону вул. Богомольця. Таке рішення затвердила Міська комісія з безпеки дорожнього руху.

В управлінні вуличної інфраструктури міськради просять водіїв звернути увагу на зміну організації руху і з 23 березня паркувати свої авто вже за новою схемою.

«На парній стороні кількість місць для паркування збільшиться на 5 машиномісць. Адже тут є можливість залишати автівки вздовж всієї вулиці. Бо з протилежного боку є заїзди в двори. А, за правилами, паркуватися впритул до цих заїздів не можна», – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури міськради  Павло Сирватка.

Зазначимо, рух на цій вулиці – односторонній, транспорт рухається з вулиці  Левицького у напрямі вулиці Франка. Інша смуга відведена під безоплатне, станом на зараз, паркування

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах