На Стрийщині жінка потрапила під тепловоз і загинула

На Стрийщині жінка потрапила під тепловоз і загинула.

На Стрийщині жінка потрапила під тепловоз і загинула. Фото: slovoidilo.ua.

Події
24 березня 2023 11:38

У четвер пізно ввечері, 23 березня, у селі Бринці Церковні Стрийського району на Львівщині під колесами тепловоза загинула 65-річна місцева мешканка. Жінка потрапила під тепловоз, коли переходила колію. Про це повідомили у поліції Львівщини. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трагедія сталася близько 22:20 у селі Бринці Церковні Стрийського району. Тепловоз, що рухався в напрямку Львова, здійснив наїзд на 65-річну місцеву мешканку, яка переходила залізничну колію. Від отриманих травм літня жінка померла на місці події.

На Стрийщині жінка потрапила під тепловоз і загинула.На Стрийщині жінка потрапила під тепловоз і загинула. Фото: lv.npu.gov.ua.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.3 ст.276 ККУ). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Правоохоронці вкотре закликають мешканців бути максимально уважними та обережними, перебуваючи на залізничних станціях, переходити колії тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах