Брат зниклого львівського лікаря Ігоря Гайдука пообіцяв 100 тисяч гривень за його розшук

Брат зниклого львівського лікаря Ігоря Гайдука пообіцяв 100 тисяч гривень за його розшук.

Брат зниклого львівського лікаря Ігоря Гайдука пообіцяв 100 тисяч гривень за його розшук. Фото: varta1.com.ua.

Події
28 березня 2023 10:32

Родина відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука пообіцяла винагороду 100 тисяч гривень тому, хто допоможе його розшукати. 69-річний медик зник ще у п’ятницю, 24 березня. З того часу його ніхто не бачив, телефона він з собою не має.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Львові четверту добу тривають пошуки відомого дитячого лікаря Ігоря Гайдука — що відомо. Фото: zahid.espreso.tv. У Львові четверту добу тривають пошуки відомого дитячого лікаря Ігоря Гайдука — що відомо. Фото: zahid.espreso.tv.

«Востаннє його бачили у селі Бордуляки (Золочівський район, неподалік смт Лопатина) біля 16 год. 24 березня 2023 року. Зовнішні ознаки: вищий від середнього зросту, худорлявий, стрункий; волосся темне з сивиною, борода чорно-сива. Світло-карі очі. Одягнений у темний одяг, з рюкзаком. Можливо – сонцезахисні окуляри. Документів та телефонів з собою не мав», – написав ввечері понеділка його брат Олег Гайдук.

Родина звертається з проханням до всіх небайдужих долучитися до розшуків і обіцяє винагороду.

«Того, хто знайде Ігора Гайдука і це буде підтверджено, очікує нагорода у 100 000 (сто тисяч) гривень. Зв’язок – через національну поліцію за тел. 102 або 0630794883», – повідомив Олег Гайдук.

У Львові четверту добу тривають пошуки відомого дитячого лікаря Ігоря Гайдука. Фото: facebook.com/SarvaUa.У Львові четверту добу тривають пошуки відомого дитячого лікаря Ігоря Гайдука. Фото: facebook.com/SarvaUa.

Нагадаємо, лікар-інфекціоніст, кандидат медичних наук Ігор Гайдук вийшов з дому близько 9 ранку п’ятниці, 24 березня. Станом на вечір понеділка його місце перебування досі невідоме. Рідні Ігоря Гайдука написали заяву до поліції, окрім того, до пошуків чоловіка залучені волонтери з організації SARVA.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах