Львівську бізнесвуменку затримали п’яною за кермом Range Rover

Львівську бізнесвуменку затримали п’яною за кермом Range Rover.

Львівську бізнесвуменку затримали п’яною за кермом Range Rover. Фото: facebook.com/Ілона Демків

Події
04 квiтня 2023 10:26

Відому львівську підприємицю Ілону Демків зупинили за кермом Range Rover у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері показала 1,60 проміле алкоголю. Справу уже розглянув суд та позбавив Ілону Демків водійських прав, їй також призначили 17 тисяч гривень штрафу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у постанові Франківського районного суду Львова за 23 березня 2023 року, ще наприкінці липня 2022 року Ілону Демків зупинили за кермом позашляховика Range Rover на вул. Кульпарківській, 123а з ознаками алкогольного сп’яніння. Вона пройшла перевірку на алкотестері, яка показала 1,60 проміле алкоголю (при нормі 0,2), пише Zaxid.net.

Ілона Демків є власницею «Центру краси та відновлення волосся Ілони Демків», який розташований на вулиці Кульпарківській, 230а, неподалік якого її й зупинила поліція.

Львівську бізнесвуменку затримали п’яною за кермом Range Rover.Львівську бізнесвуменку затримали п’яною за кермом Range Rover. Фото: facebook.com/Ілона Демків

З липня 2022 року Ілона Демків дев’ять разів не з’являлась на судові засідання, тому справу розглянули за її відсутності. Суддя Юлія Марків дослідила матеріали справи та визнала Ілону Демків винною у керуванні авто у нетверезому стані. Водійку оштрафували на 17 тисяч гривень та позбавили водійських прав на рік.

Це не вперше Ілону Демків притягують до відповідальності за порушення ПДР. У жовтні 2022 року Залізничний районний суд Львова оштрафував директорку салону краси за втечу з місця ДТП. Ілона Демків за кермом Range Rover на вулиці 6-й Скнилівський провулок в’їхала у авто Mazda 3, яке по інерції в’їхало у Volkswagen Touran. Після вчинення ДТП Ілона Демків втекла. Тоді суд оштрафував її на 3400 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах