6 квітня Львівщину засипало снігом – відео

6 квітня Львівщину засипало снігом – відео.

6 квітня Львівщину засипало снігом – відео. Фото: Юрій Богун.

Події
06 квiтня 2023 13:50

Незважаючи на те, що на календарі квітень, а за тиждень – екватор весни, Львівську область засипало снігом. Через негоду і обледеніння контактної мережі залізниці, масово затримуються потяги. На дорогах – ДТП і затори. Водіям радять, за можливості, утриматися від поїздок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Снігопад, який розпочався увечері середи, 5 квітня, протягом ночі засипав усе довкола. Особливо складна ситуація у гірських районах Львівської області.

Блогер Львів Депо опублікував відео сильного снігопаду у Трускавці. Снігоприбиральної техніки, за його словами, на вулицях курорту поки що немає.

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, цієї ночі у Львові працювало 50 одиниць снігоприбиральної техніки, а для посипання вулиць використали 85 метрів кубічних піскосоляної суміші і 64 тонн солі. До прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту залучили 1616 двірників. 

"Двірники прибирали насамперед зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, тротуари, щоб людям було зручно рухатися. Також ми залучили 41 мотоблок, що дозволило оперативніше розчистити тротуари", – зазначила Ірина Маруняк.

Зараз снігоприбиральна техніка продовжує працювати: прибирають вулиці та тротуари. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах