«Все для причастя»: у Львові виник скандал через рекламу на алкомаркеті

«Все для причастя»: у Львові виник скандал через рекламу на алкомаркеті.

«Все для причастя»: у Львові виник скандал через рекламу на алкомаркеті. Фото: lviv1256.com.

Події
07 квiтня 2023 12:06

Цього тижня у Львові виник скандал через встановлений величезний напис на фасаді найбільшого львівського алкомаркету BadBoy – «Все для причастя». Напис із релігійним підтекстом обурив львів’ян і вони почали масово писати звернення у мерію. Також залишали обурливі коментарі на Facebook-сторінці магазину. Після розголосу мерія Львова повідомила, що впродовж кількох днів напис із релігійним підтекстом приберуть. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Магазин BadBoy відкрився на вулиці Стрийській, 200а восени 2021 року. Час від часу власники змінювали масштабну вивіску на фасаді, залежно від актуальних подій. До прикладу, на початку повномасштабного вторгнення на фасаді був відомий вислів українських прикордонників «Рускій карабль, іді нах*й».

Напередодні великодня на фасаді з’явився напис «Все для причастя». Вочевидь, автори напису натякали на християнську традицію приймати причастя після сповіді напередодні Великодня.

«Все для причастя»: у Львові виник скандал через рекламу на алкомаркеті.«Все для причастя»: у Львові виник скандал через рекламу на алкомаркеті. Фото: скріншот із відео.

Такий рекламний хід через релігійний підтекст викликав хвилю обурення у львів'ян. Люди почали публікувати обурливі дописи у соцмережах, скаржитися на «Гарячу лінію міста Львова» та на сторінках магазину. 

Після розголосу директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич повідомила, що власники магазину пообіцяли прибрати напис за кілька днів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах