У школі на Львівщині вчителька побилась із учнем за футбольний м’яч

У школі на Львівщині вчителька побилась із учнем за футбольний м’яч.

У школі на Львівщині вчителька побилась із учнем за футбольний м’яч. Фото: скріншот із відео.

Події
04 травня 2023 11:54

В одній зі шкіл міста Миколаїв Стрийського району Львівщини виник скандал – побилися 52-річна вчителька і семикласник. Учні школи зняли інцидент на відео, після публікації якого у соцмережах правоохоронці встановили подробиці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Причиною конфлікту стало те, що вчителька намагалась відібрати футбольний м’яч в одного з учнів. Поліцейські склали щодо педагога протокол про адміністративне правопорушення», – повідомили у пресслужбі поліції Львівської області. 

Правоохоронці провели бесіди з адміністрацією навчального закладу та школярами, під час яких встановили, що вчителька – учасниця конфлікту – раніше неодноразово принижувала та цькувала учнів школи, чинила щодо них психологічне насильство.

На педагога складено адміністративний протокол за ч.1 ст.173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

Директор школи №2, де стався інцидент, вважає, що бійки не було. За словами Ігоря Дзюраха, «вчитель просто забирав м'яч в учня».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах