Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео

Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео.

Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
11 травня 2023 09:58

У середу, 10 травня, на трасі Київ-Чоп біля села Розвадів на Львівщині сталася лобова ДТП фури та легковика Volkswagen Touran. У результаті загинули жінка і двоє дітей, які їхали в легковику.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли в поліції Львівщини, ДТП сталася близько 19:40 на трасі поблизу села Розвадів, що за 5 км від Миколаєва. Відбулося зіткнення автомобіля Volkswagen Touran, яким керувала 42-річна мешканка Стрийського району, з вантажівкою Renault, за кермом якої був 45-річний житель Запоріжжя.

За попередніми даними від очевидців, легковик виїхав на зустрічну і врізався в фуру, проте поліція ще встановлює всі обставини. Від удару фура злетіла в кювет та перекинулася.

Згодом в поліції офіційно підтвердили, що водійка легковика не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де спричинила ДТП з фурою.

У результаті водійка легковика та двоє її доньок, віком о4 та 14 років, загинули на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки. Водія вантажівки визволяли рятувальники.

Постраждалого підлітка медики швидкої допомоги доправили у львівську лікарню святого Миколая.

Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео.Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео.Жінка і двоє дітей загинули у ДТП на Львівщині — фото та відео. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (за ч.3 ст.286 ККУ), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах