На Львівщині 13-річна школярка народила дитину

На Львівщині 13-річна школярка народила дитину.

На Львівщині 13-річна школярка народила дитину. Фото: unsplash.com (умовне).

Події
16 травня 2023 16:24

В одному з сіл Городоцького району Львівської області 13-річна школярка народила дитину від 15-річного хлопця. Попри те, що пара вже одружилася, на юнака відкрили кримінальне провадження за скоєння особливо тяжкого злочину, а саме – зґвалтування малолітньої дитини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З матеріалів судової справи відомо, що йдеться про студента другого курсу Миколаївського професійного ліцею. Хлопець родом із села Андріянів, має позитивну характеристику від вчителів та раніше проблем із законом не мав, пише Zaxid.net.

Відомо, що 13-річна дівчина та 15-річний юнак тривалий час зустрічалися. Статеві стосунки між ними були за взаємною згодою. Школярка завагітніла влітку минулого року і навесні у пари народилася дитина, вони одружилися.

Попри те 28 квітня молодий батько отримав від правоохоронців підозру в особливо тяжкому злочині. Його підозрюють у зґвалтуванні малолітньої. За такий злочин суворо карають, хлопцеві загрожує від 10 до 15 років ув'язнення.

4 травня до Городоцького районного суду надійшло клопотання від прокуратури, аби обрати запобіжний захід неповнолітньому хлопцеві, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини (тобто особи, яка ще не досягла 14 років). Суд відпустив юнака під особисте зобов'язання.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах