Під час екскурсії у центрі Львова обікрали школяра

Під час екскурсії у центрі Львова обікрали школяра.

Під час екскурсії у центрі Львова обікрали школяра. Фото: Юрій Богун.

Події
16 травня 2023 16:54

У понеділок, 15 травня, у центрі Львова 85-річний чоловік обікрав підлітка. Поки група школярів слухала екскурсію біля Домініканського собору, літній чоловік викрав безрукавку одного з хлопців, у кишені якої були мобільний телефон та смарт-годинник. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли в Патрульній поліції Львівщини, вчора вдень патрульні отримали виклик на площу Музейну. З’ясувалося, що школярі поскладали речі та слухали екскурсію. У цей час в одного зі школярів зник верхній одяг, у якому був смартфон та смарт-годинник. Про крадіжку в поліцію заявив батько школяра. 

Патрульні переглянули відео з камер спостереження та побачили, що до події причетний літній чоловік. Він підійшов до місця, де лежали речі школярів, оглянув їх та вкрав безрукавку, в якій був телефон та смарт-годинник.

Під час екскурсії у центрі Львова обікрали школяра.Під час екскурсії у центрі Львова обікрали школяра. Фото: facebook.com/lvivpolice.

Патрульні відстежили викрадений телефон за геолокацією. Мобільний зафіксувало на перехресті вулиць Виговського – Любінської. 85-річного злодія спіймали у львівській маршрутці №21, викрадені речі в нього вилучили. Затриманого супроводили у Львівське районне управління N°1. Йому загрожує відповідальність за крадіжку в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 ККУ), яка передбачає від п’яти до восьми років тюрми.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах