На Львівщині судили водійку, яка напала на поліцейських із мачете та собакою

На Львівщині судили водійку, яка напала на поліцейських із мачете та собакою.

На Львівщині судили водійку, яка напала на поліцейських із мачете та собакою. Фото ілюстративне: bbknives.com.

Події
30 травня 2023 13:56

Стрийський міськрайонний суд Львівщини позбавив водійських прав та оштрафував на 34 тисячу гривень водійку Людмилу Готко, яка нетверезою вчинила ДТП, а потім нападала на поліцейських з мачете.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у постанові суду, 15 квітня Людмила Готко керувала авто Peugeot 308 SW у селі Пукеничі неподалік Стрия. Водійка виїжджала зі свого подвір’я та в’їхала у сусідський паркан, після чого поїхала з місця ДТП. Сусіди, які бачили, як Людмила Готко з ознаками сп’яніння в’їхала у їхній паркан, викликали поліцію. Незабаром Людмила Готко повернулась додому уже в супроводі поліцейських. Жінка натравлювала свого собаку на поліцейських, а також погрожувала їм мачете та кілька разів вдарила ним по службовому авто, пише Zaxid.net.

46-річна Людмила Готко відмовилась пройти перевірку на стані сп’яніння у присутності свідків, жінка уже вдруге протягом року сідає нетверезою за кермо.

Справу розглядав суддя Володимир Микитин, який визнав Людмилу Готко винною у вчиненні ДТП, втечі з місця ДТП та керуванні авто в нетверезому стані. Їй призначили трирічне позбавлення прав та 34 тисячі гривень штрафу. На постанову ще може бути подана апеляція.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах