На Львівщині чоловік облив дружину бензином та підпалив

На Львівщині чоловік облив дружину бензином та підпалив.

На Львівщині чоловік облив дружину бензином та підпалив. Фото: facebook.com/LVIVDSN.

Події
02 червня 2023 15:19

У селі Липники Яворівського району Львівської області чоловік облив бензином дружину, яка не могла самостійно ходити, і підпалив. Нещасну з важкими опіками госпіталізували, але медики не змогли її врятувати. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила Нацполіція Львівщини 1 червня, 62-річний мешканець Яворівського району вирішив позбутись своєї дружини, яка не могла самостійно ходити, та інсценував пожежу – облив жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, бензином та підпалив. Пожежу помітили сусіди, які намагалися врятувати потерпілу з полум’я, проте від отриманих опіків вона померла у реанімації. 
 
За даними поліції, випадок трапився вранці 20 травня. Вогонь помітили сусіди, які винесли потерпілу з палаючого будинку на вулицю та викликали рятувальників, які локалізували пожежу. ДСНС Львівщини повідомляла про цю пожежу, зазначаючи, що вона трапилась у селі Липники Яворівського району.

Жінку з важкими опіками госпіталізували, але, незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм вона померла у реанімаційному відділенні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Під час пожежі підозрюваний також отримав опіки і зараз перебуває у лікарні. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах