Доцента Львівського університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом

Доцента Львівського університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом.

Доцента Львівського університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом. Ілюстративне фото: vesti.ua.

Події
16 червня 2023 09:21

У вівторок, 13 червня, у Львові патрульні поліцейські зупинили п’яним за кермом доцента Львівського державного університету внутрішніх справ, колишнього чиновника Львівської обласної військової адміністрації Миколу Довбу. Про це повідомила громадська організація Pitbull Lviv, представники якої протидіють нетверезим водіям. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 «Як стало нам відомо від очевидців події, львівські патрульні 13.06.2023 увечері на вул. Городоцькій оформили по ст. 130 КУпАП співробітника Львівського державного університету внутрішніх справ, доцента та кандидата економічних наук Довбу Миколу Олексійовича», – йдеться в повідомленні Pitbull Lviv. 

За даними активістів, доцент перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп'яніння, але від проходження огляду на алкоголь відмовився.

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що близько 23:00 на вулиці Городоцькій поблизу цирку патрульні склали низку адмінматеріалів, зокрема, протокол за керування в нетверезому стані на 69-річного водія Škoda Octavia.

За інформацією на офіційному сайті вишу, 69-річний Микола Довба є кандидатом економічних наук, доцентом, працює провідним фахівцем відділу планування, організаційно-аналітичної роботи та контролю Львівського державного університету внутрішніх справ.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах