Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: мешканці розповіли, як їм вдалося врятуватися

Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці.

Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці. Фото: t.me/stranaua

Події
06 липня 2023 09:53

У ніч проти 6 липня Росія завдала ракетного удару по львівській багатоповерхівці. Відомо про чотирьох загиблих і 34 поранених. Надзвичайники продовжують розбирати завали, пошуки людей тривають.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Історію цієї страшної ночі ВВС Україна розповів місцевий мешканець Павло, чия квартира була вщент зруйнована, а він з родиною ледь врятувався.

Коли вночі почалася тривога, вони спочатку перебігли до ванни. Вже після того, як пролунали звуки перших вибухів і впала ракета неподалік, то негайно перебігли до укриття в підвалі сусіднього під'їзду.

Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці.Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці. Фото: t.me/stranaua

Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці.Ракетний удар по багатоповерхівці у Львові: що розповідають очевидці. Фото: t.me/stranaua

Вони встигли сховатись, а майже одразу після цього ракета влучила в будинок і зруйнувала їхній під'їзд та все крило будинку.

"Нас трохи завалило пилюкою та брудом з дружиною і дитиною, але підвал нас врятував", - розповів він.

Після цього вони вибігли з підвалу, й поліція спрямувала їх до розташованого поруч парку. Коли вони перебігли до парку, то неподалік пролунали ще звуки вибуху.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що донька зниклої мешканки зруйнованої багатоповерхівки у Львові Юлія Пігура шукає маму. Коли сталася трагедія жінка встигла дати доньці на телефон лише один гудок. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах