Шахрай з Донбасу видурив у львів’янки значну суму коштів

Шахрай з Донбасу видурив у львів’янки значну суму коштів

Шахрай з Донбасу видурив у львів’янки значну суму коштів Фото: lv.npu.gov.ua

Події
17 липня 2023 17:40
Автор: Юрій Богун

Поліцейські викрили раніше судимого зловмисника, який у шахрайський спосіб видурив у львів’янки значну суму коштів. Про це повідомили  у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як встановили правоохоронці, 88-річна пенсіонерка передала незнайомцю, який представився товаришем її сина, 6,5 тисяч гривень нібито для проведення термінової операції її внучці, яка проживає в іншому місті.

Невідомий чоловік зустрів бабусю на вулиці, представився товаришем її сина та повідомив, що її внучці необхідні кошти для проведення термінової операції. Пенсіонерка повірила у цю вигадану історію і передала незнайомцю грошові кошти у сумі 6,5 тисяч гривень. Під час розмови жінка сама повідомила шахраю, який ставив їй «правильні» запитання, інформацію, яку він використав для того щоб ввести її в оману.

Проте, невдовзі жінка зателефонувала до сина, який проживає у Тернополі та з’ясувала, що проведення операції для внучки не планується і насправді вона стала жертвою шахрая.

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника – 33-річного жителя міста Краматорська, який тимчасово мешкає у Львові і раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування триває.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах