У Львівській області судитимуть водія, який вигадав, що смертельно травмував 16-річну дівчину

У Львівській області судитимуть водія, який вигадав, що смертельно травмував 16-річну дівчину

У Львівській області судитимуть водія, який вигадав, що смертельно травмував 16-річну дівчину Фото: 24.tv

Події
20 липня 2023 12:06
Автор: Юрій Богун

За результатом проведення слідчих дій та експертиз поліцейські Львівщини спростували покази лжевинуватця смертельної ДТП та оголосили підозру його 26-річному синові. Про це повідомили у Головному управлінні Національнох поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня, близько 20.15, на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Toyota Land Cryiser» здійснив наїзд на 16-річну мешканку району і втік з місця ДТП. Від отриманих травм школярка померла до приїзду «швидкої».

"У вчиненні дорожньо-транспортної пригоди зізнався 51-річний мешканець Стрийського району. Проте під час досудового розслідування поліцейські провели комплекс заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, опитали свідків та встановили, що за кермом автомобіля у момент скоєння наїзду насправді перебував 26-річний син чоловіка. У результаті йому вже повідомлено про підозру у вчиненні зазначених злочинів", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, вирішується питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності батька водія Toyota Land Cryiser, який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини, вчинені його сином.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах