Біля Львова від отруєння гнилою картоплею загинули четверо людей

Біля Львова від отруєння гнилою картоплею загинули четверо людей

Біля Львова від отруєння гнилою картоплею загинули четверо людей Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
10 серпня 2023 09:39
Автор: Юрій Богун

У Львівському районі четверо людей отруїлись газами, які накопичились в підвалі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 серпня о 19:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Повітно, Львівського району в підвальному приміщенні двохповерхового житлового будинку, попередньо отруїлись невідомими речовинами четверо осіб.

Вони зайшли в підвальне приміщення будинку, де зберігалась картопля.  Люди ймовірно знепритомніли через вдихання небезпечних газів.

Пожежно-рятувальним відділенням в засобах  індивідуального захисту органів дихання, проводились роботи по витягуванню  тіл з підвалу також проводилась розвідка першого, другого поверхів житлового будинку та горища, перекриття газового вентиля, забезпечення освітлення та обгородження місця події.

Така висока концентрація газів ймовірно могла виникнути через процес гниття картоплі, яка була в підвальному приміщенні. Під час розкладу органічних матеріалів, таких як картопля, виникають різні хімічні реакції, які можуть виділяти небезпечні гази.

На жаль, внаслідок отруєння, загинули четверо людей - жінка 1956 року народження та чоловіки 1952, 1978 та 1971 років народження.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах