Львів'янин, під яким обвалився балкон, помер у лікарні

Львів'янин, під яким обвалився балкон, помер у лікарні.

Львів'янин, під яким обвалився балкон, помер у лікарні. Фото: city-adm.lviv.ua

Події
14 серпня 2023 13:07

У неділю ввечері, 13 серпня, у Львові на вулиці Під Дубом, 2 у Львові разом із чоловіком обвалився балкон. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Балкон на четвертому поверсі обірвався близько 23:00. 43-річного чоловіка, який перебував на балконі, оперативно забрала швидка медична допомога та відвезла в лікарню святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова. Відомо, що чоловік жив у цьому помешканні. Сама квартира — приватизована.

У Першому медичному об’єднанні Львова згодом розповіли, що чоловіка, який впав з балконом, госпіталізували у стані найважчої коми, тобто без свідомості. Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало, лікарі робили все можливе, щоб врятувати чоловіка. Однак о 04:00 ранку він помер.

Ділянку, де обвалився балкон, комунальники вже обгородили. Про це повідомила заступниця міського голови з житлово-комунальних питань Ірина Маруняк, що миттєво прибула на місце події. Відомо, що фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру Forum Lviv, менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах