Патрульні розшукали водія, який їздив Львовом по тротуару, побачивши відео порушення ПДР у соцмережах

Патрульні розшукали водія, який їздив Львовом по тротуару, побачивши відео порушення ПДР у соцмережах.

Патрульні розшукали водія, який їздив Львовом по тротуару, побачивши відео порушення ПДР у соцмережах. Фото: vsim.ua.

Події
17 серпня 2023 17:44

Патрульні розшукали і оштрафували львівського водія, який вирішив об’їхати затор по тротуару, побачивши відео порушення ПДР у соцмережах. Його позашляховик Toyota Land Cruiser був припаркований на місці для людей з інвалідністю, хоч водій не мав для цього підстав. Тож на львів’янина винесли одразу дві постанови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у повідомленні патрульної поліції Львівщини, 15 серпня під час моніторингу соцмереж патрульні побачили відео, на якому водій позашляховика Toyota Land Cruiser вирішив об’їхати затор по тротуару. Інцидент трапився 14 серпня близько 17:00 на вулиці Стрийській, поблизу перехрестя із проспектом Святого Івана Павла II.

На відео, яке оприлюднили у соцмережах, видно як водій чорного Toyota Land Cruiser об'їжджає тротуаром автомобілі, які зупинились перед світлофором у напрямку до центру міста. Завдяки тому, що на відео чітко видно номери авто, патрульні розшукали порушника через кілька годин. Його позашляховик був припаркований на місці для людей з інвалідністю, хоч водій не мав для цього підстав.

На 42-річного львів’янина винесли одразу дві постанови: за ч.6 ст. 122 (зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) та ч.1 ст. 122 (порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами) КУпАП, що передбачають до 2 тисячі гривень штрафу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах