Коли розпочнеться навчальний рік у школах Львівщини

Коли розпочнеться навчальний рік у школах Львівщини.

Коли розпочнеться навчальний рік у школах Львівщини. Фото: lviv.tsn.ua.

Події
18 серпня 2023 18:09

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розповів про те, коли розпочнеться новий навчальний рік у школах Львівщини та яким він буде.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Новий навчальний рік на Львівщині розпочнеться традиційно – 1 вересня. Шкільну освіту у нашій області здобуватимуть понад 294 тисячі дітей у 1093 закладах", – заявив Максим Козицький.

За його словами, сім закладів освіти області не мають укриттів, тому у них учні навчатимуться дистанційно. Школи, в яких учні навчатимуться очно або за змішаною формою, для укриття використовують 1199 об’єктів.

"Щоб усі вони були в належному стані, з державного бюджету виділили майже 30 млн грн. Ще понад 5 млн – співфінансування з місцевих бюджетів", – зазначив Козицький. 

Також він додав, що батьки школярів мають право звернутись до адміністрації шкіл з проханням оглянути укриття, щоб пересвідчитись, що вони є та перебувають у нормальному стані. За стан укриттів відповідальність несуть голови громад. Рішення про форму навчання кожен заклад ухвалює самостійно, враховуючи наявність та місткість укриття. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах