Вже п’ятий об’єкт за літо 2023 року ввела в експлуатацію КН РІЕЛ

Вже п’ятий об’єкт за літо 2023 року ввела в експлуатацію КН РІЕЛ.

Вже п’ятий об’єкт за літо 2023 року ввела в експлуатацію КН РІЕЛ.

Події
15 вересня 2023 11:09

Ще 135 новеньких комфортних квартир з'явилося у Львові – Корпорація Нерухомості РІЕЛ ввела в експлуатацію першу чергу ЖК «Голоські Кручі». Це вже п’ятий об’єкт нерухомості, який отримав сертифікат цього літа, два об’єкти було здано у Києві й три у Львові.

«Маємо завершений ще один успішний проєкт. Окрім відмінної якості будівництва, власники помешкань автоматично отримують усі зручності як внутрішньої, так і зовнішньої інфраструктури. Адже, поруч паркові зони, територія комплексу обладнана місцями для барбекю, дитячими ігровими майданчиками та альтанками. Тут в безпосередній близькості розташовані школи, дитячі садки, магазини, кафе. Окремої уваги заслуговує близькість озера Стосик», – каже Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

Загалом комплекс складається із двох черг на два десятиповерхові будинки комфорт-класу. Збудовані вони за монолітно-каркасною технологією, з автономним опаленням та підземним паркінгом. Стіни утеплені пінополістиролом, територія закрита від авто і охоронятиметься. Обидві черги мають сертифікат готовності до експлуатації.  

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

«Рухаємося вперед: щодня, метр за метром, поверх за поверхом, будуємо якісно та надійно. Також ми маємо чимало планів та амбітних проєктів. Віримо в те, що нам усе вдасться, – розповідає Ростислав Мельник. – Головне, самовіддано працювати, допомагати нашим захисникам та вірити в свою країну».

Станом на сьогодні практично усі квартирі в комплексі продані, що свідчить про успішність проєкту. У відділі продажу компанії кажуть, що мають пропозиції нерухомості у готових будинках, та в таких, що перебувають на початковій стадії зведення. І що важливо – придбати помешкання в них можна за урядовою іпотечною програмою «єОселя».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах