У Львові представники ТЦК намагалися жорстоко затримати чоловіка: відео

У Львові представники ТЦК намагалися жорстоко затримати чоловіка: відео.

У Львові представники ТЦК намагалися жорстоко затримати чоловіка: відео. Фото: скріншот із відео.

Події
19 вересня 2023 15:42

У соцмережах з'явилося відео жорстокого затримання чоловіка працівниками Територіального центру комплектування, яке неабияк збурило користувачів. Через інцидент призначено службову перевірку. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як видно з відео, подія дійсно трапилася на цій вулиці, біля театру імені Лесі Українки. На кадрах можна помітити, як чоловіки у формі заламують перехожому руки та намагаються затягнути його в мікроавтобус.

Свідки затримання не втручалися, втім, знімали на відео і вигукували слова осуду діям, що відбуваються. "Що ви творите? "Ви – гірше кац**ів", – кричали люди. Затриманому таки вдалося вирватися та втекти, співробітники ТЦК не переслідували його.  

Через інцидент керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку. Про це повідомили у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Facebook.

 "У мережі поширюється інформація, що вказує на нібито неправомірні дії представників ТЦК та СП. За цим фактом керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку", - сказано в повідомленні.

В обласному військкоматі уточнюють, що за результатами перевірки буде надано правову оцінку та вжито відповідних заходів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах