У львівській «Майстерні шоколаду» сталося масове отруєння

У львівській «Майстерні шоколаду» сталося масове отруєння.

У львівській «Майстерні шоколаду» сталося масове отруєння. Фото: facebook.com/LvivHandmadeChocolate.

Події
29 вересня 2023 13:04

У четвер, 28 вересня, сімох працівників, які проходять стажування у «Львівській майстерні шоколаду», госпіталізували в інфекційну лікарню з гострою кишковою інфекцією. Інцидент трапився у закладі на вулиці Сербській у центрі Львова. Що могло стати причиною масового отруєння, з’ясовують фахівці. У закладі стверджують, що їхні працівники отруїлись обідами, які привезла кейтерингова фірма.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко розповів Zaxid.net, що від початку доби на стаціонарне лікування поступили семеро хворих. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

За його словами, пацієнти поступили до інфекційної лікарні зі скаргами на нудоту, блювання, підвищення температури та пронос.

Харчове отруєння, зі слів директора інфекційної лікарні, могло статися через неякісні продукти чи їжу, приготовлену з порушенням технології. Причини встановлюють фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Піар-директор холдингу «!Фест» Тарас Маселко уточнив, що йдеться про харчове отруєння працівників, які проходять стажування у закладі на вулиці Сербській, вони харчувалися їжею, привезеною постачальником, що готує обіди. Зараз у компанії з’ясовують, що могло стати причиною інциденту. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах