Львівський ринок «Світлиця» перенесуть із вулиці Миколайчука

Львівський ринок «Світлиця» перенесуть із вулиці Миколайчука.

Львівський ринок «Світлиця» перенесуть із вулиці Миколайчука. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
23 жовтня 2023 10:07

Ринок «Світлиця», що на вулиці Миколайчука у Львові, перенесуть. У мерії напрацювали варіанти майбутньої локації базару. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«На виїзді розглянули кілька локацій. Зупинились поки що на локації, що ближче до перехрестя вулиць Миколайчука - Мазепи. Також управління архітектури запропонувало провести архітектурний конкурс, щоб визначитись щодо майбутнього вигляду торгових місць. Адже локація хороша, ринок буде на видному місці, а отже, важливо, щоб і місця для торгівлі були облаштовані якісно та естетично. А головне – пасували б до вигляду реконструйованої вулиці. Дуже важливо, що підприємці все розуміють, а тому «дорожню карту», як рухаємось далі, напрацьовуємо спільно з представниками ринку. Наша кінцева мета – знайти варіант, як залишити якісні торгові місця для підприємців, які будуть пристойно і естетично виглядати», – повідомив Любомир Зубач.

Львівський ринок «Світлиця» перенесуть із вулиці Миколайчука.Львівський ринок «Світлиця» перенесуть із вулиці Миколайчука. Фото: city-adm.lviv.ua.

Нагадаємо, проєкт реконструкції вулиці Миколайчука розробляють проєктанти з ЛКП «Інститут просторового розвитку». За словами директора Ростислава Білінського, на сьогодні проект на завершальному етапі – стадія техніко-економічного обґрунтування, проєктні роботи виконані на 70-75%.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах