Майже 60 собак і 12 котів у ЛКП «Лев» чекають на «всиновлення»

Майже 60 собак і 12 котів у ЛКП «Лев» чекають на «всиновлення».

Майже 60 собак і 12 котів у ЛКП «Лев» чекають на «всиновлення». Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
26 жовтня 2023 15:53

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» зараз є близько 60 собак та 12 котів. Усі тварини вакциновані та стерилізовані, вони чекають на люблячого господаря та нову домівку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Друзі, придивіться до цих чудових мешканців нашого ЛКП «Лев». Вони всі разом з багатьма іншими нашими пухнастими друзями дуже потребують вашої допомоги та уваги. На підприємстві тваринки проходять всі необхідні процедури: вакцинація, стерилізація, чіпування тощо. Проте найголовніше – знайти для них родини. На вулиці їм далеко не найкраще, вони вже зазнали багатьох тяжких моментів. У нашому ЛКП обмежена кількість місць, тому ми закликаємо вас завітати до нас і познайомитися із цими чудовими собачками і котиками. Оберіть собі найкращого друга та улюбленця, і подаруйте їм можливість щасливого, затишного та повноцінного життя», – розповідають у ЛКП «Лев».

Охочі взяти тваринку з ЛКП «Лев» повинні мати відповідні умови для її утримання. Працівники підприємства допомагають майбутнім господарям знайти улюбленця. Господар повинен мати з собою паспорт, а працівники ЛКП «Лев» вносять тварину до реєстру Animal ID, видають ветеринарний паспорт і жетон з QR-кодом. Впродовж перших 2 місяців адміністратор з прилаштування відслідковує долю прилаштованого улюбленця.

Познайомитися з підопічними ЛКП «Лев» можна на сайті lkplev.com у рубриці «ПРИХИСТІТЬ» або за адресою вул. Промислова, 56; тел. 068 535 45 45.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах