Михайло Панчишин із Львівщини переміг у шоу «Голос країни»

Михайло Панчишин із Львівщини переміг у шоу «Голос країни».

Михайло Панчишин із Львівщини переміг у шоу «Голос країни». Фото: bestmusic.com.ua.

Події
31 жовтня 2023 13:12

25-річний ветеран Михайло Панчишин (Ptashkin) із Львівщини переміг у шоу «Голос країни». Перемогу він здобув із авторською піснею, яку присвятив своїм побратимам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Фінал шоу «Голос країни – 13» відбувся у неділю, 29 жовтня, на телеканалі 1+1. 25-річний Михайло Панчишин з Львівщини виконав авторський трек «Невідомий солдат». Пісня, яку Панчишин присвятив своїм побратимам, принесла йому перемогу у шоу. Тренером переможця був Артем Пивоваров. У фіналі з Михайлом змагався ще один ветеран ЗСУ –Юрій Городецький. 
 
«Колись командир мені сказав: «Мішань, зроби так, щоб про нас не забули». Для мене це було найголовніше… Я – ветеран війни. Я не прийшов сюди показати, який я крутий співак. Я прийшов сюди славити наших ЗСУ», – сказав Михайло Панчишин.

Після перемоги Михайло Панчишин разом із Артемом Пивоваровим дали інтерв’ю програмі «Сніданок з 1+1». Вони розповіли, що планують продати кубок переможця у своїх соцмережах та скерувати виручені кошти підрозділу «Бойових Бобрів», у складі яких під Бахмутом воював і сам Михайло Панчишин. 

Михайло Панчишин (відомий під псевдонімом та позивним Ptashkin) родом із міста Рудки на Львівщині. Освіту він здобув у Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу за професією кухар-кондитер.

У 2017 році Михайло Панчишин взяв участь та переміг у проекті «Х-фактор». З початком повномасштабного вторгнення Росії Михайло Панчишин вступив спершу до лав тероборони, брав участь у звільненні Ірпеня, згодом воював під Бахмутом. Під час бойових дій Михайло Панчишин отримав контузію, частково втратив слух і був комісований за станом здоров’я.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах