У Львові автовокзал і онколікарню з’єднають тротуаром

У Львові автовокзал і онколікарню з’єднають тротуаром

У Львові автовокзал і онколікарню з’єднають тротуаром Фото: city-adm.lviv.ua

Події
03 листопада 2023 15:38
Автор: Юрій Богун

Ремонтні роботи з облаштування хідника на вулиці Стрийській відновлять з наступного тижня. Як пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, роботи на цьому об’єкті виконані на 20% і ще на 20% - розпочаті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відтак підрядник завершить саме розпочаті роботи, щоб частково, але логічно завершити об'єкт і забезпечити пішохідне сполучення між автовокзалом і онколікарнею на вул. Максимовича. Матеріали вже давно закуплені і стоять на об’єкті.

«Цей тротуар є дуже важливим для цього мікрорайону. Він з’єднає онколікарню на вул. Максимовича з автовокзалом. Частину цього тротуару біля себе зробила поліція за грантові кошти, а решту планували зробити за міські кошти», - пояснив Андрій Зозуля, голова Сихівської рай адміністрації.

Щодо тротуару на вулиці Стрийській, то20% робіт тут вже виконано. А для ще на 20% хідника було закуплено матеріалу, тому у мерії планують оцих 20% робіт завершити.

Роботи на цьому об'єкті виконує підрядна організація «ЗахідНеоБуд». За словами керівника Ярослава Шестака, відновити ремонт готові з наступного тижня і завершити до початку зими.

Нагадаємо, проектом облаштування хідника на вул. Стрийська було передбачено облаштувати тротуар від вулиці Вернадського до просспекту Святого Івана Павла ІІ протяжністю більше 1,2 км. Зокрема постелити нову кольорову тротуарну плитку, встановити 73 опори освітлення, висадити нові дерева і кущі, встановити 48 лавочок та облаштувати 5 пішохідних переходів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах