Під час пожежі в багатоповерхівці у Бродах загинула жінка

Під час пожежі в багатоповерхівці у Бродах загинула жінка.

Під час пожежі в багатоповерхівці у Бродах загинула жінка. Ілюстративне фото: deodor.com.ua.

Події
08 листопада 2023 10:57

У ніч на середу, 8 листопада, загорілася квартира в п’ятиповерховому будинку у місті Броди на Львівщині, в якій перебували двоє жінок. У результаті 40-річна мешканка загинула, а 41-річну госпіталізували до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними ДСНС Львівщини, пожежа сталася опівночі в квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в Бродах. Перехожий побачив, що з вікна квартири йде дим, та викликав рятувальників.

Коли на місце події прибули пожежники, одна ж жінок лежала без свідомості на підлозі. Її винесли на свіже повітря та почали проводити серцево-легеневу реанімацію. Зайшовши далі в квартиру, рятувальники знайшли ще одну жінку без свідомості. Її винесли на свіже повітря та також проводили реанімацію. Після чого передали медикам.

У результаті 40-річна жінка загинула, її не змогли врятувати. А 41-річну постраждалу госпіталізували до лікарні з отруєнням продуктами горіння.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив облицювання стін та стелі та вхідні двері сусідньої квартири. Пожежу гасили 12 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах