Багаторічного керівника Львівського онкоцентру відсторонили від посади через корупцію

Багаторічного керівника Львівського онкоцентру відсторонили від посади через корупцію.

Багаторічного керівника Львівського онкоцентру відсторонили від посади через корупцію. Фото: life.pravda.com.ua

Події
08 листопада 2023 11:24

Багаторічного керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука, якого суд визнав корупціонером за виписані собі і доньці премії, відсторонили від посади. Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

74-річного Ігоря Ковальчука відсторонили від посади після рішення суду про визнання його винним у корупції, яке набрало законної сили. Після цього НАЗК внесло Ігоря Ковальчука в Єдиний державний реєстр корупціонерів.

Ігор Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років, він також є депутатом Львівської облради від НРУ. Навесні цього року в нього завершився контракт, він перебував на посаді у статусі в.о.

У серпні цього року Сихівський районний суд Львова визнав керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука винним у у порушенні законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів. Ігор Ковальчук виписав собі та своїй доньці, яка також працює в онкоцентрі, премії на суму понад 180 тисяч гривень. Суд покарав його штрафом у розмірі 3400 гривень. Це рішення підтвердила апеляція.

Як розповів у коментарі Zaxid.net керівник управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус, 7 листопада підписано наказ про призначення виконувачем обов’язків директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» Олега Дуди. Відповідне подання про нового виконувача обов’язків надійшло до управління майном від департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.  
 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах