Скандальна київська блогерка на Mercedes без перепустки проїхалася площею Ринок у Львові під російські пісні

Скандальна київська блогерка на Mercedes без перепустки проїхалася площею Ринок у Львові під російські пісні.

Скандальна київська блогерка на Mercedes без перепустки проїхалася площею Ринок у Львові під російські пісні. Фото: kyivschina24.com

Події
10 листопада 2023 09:29

Скандальна київська блогерка Анна Краснова, яка зареєстрована в Instagram під нікнеймом ta.samaya.devil, без відповідної перепустки на проїзд у пішохідній частині Львова заїхала на автомобілі Mercedes на площу Ринок. Раніше її затримували патрульні в Києві за водіння в нетверезому стані. Також вона хизувалася проїздом вулицями Києва у комендантську годину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 листопада блогерка опублікувала в сторіс на сторінці в Instagram відео, на якому вона за кермом автомобіля Mercedes їде площею Ринок у Львові, яка є пішохідною і проїзд площею дозволений лише за наявності відповідної перепустки. З відео видно, що вона заїхала на площу з вулиці Беринди, а виїхала – через Руську.

Відео супроводжувалось російськомовною піснею співачки родом з України Anna Asti, яка після повномасштабного вторгнення виїхала до Росії та ігнорує війну. Відео блогерка глузливо підписала «шо тут по пропускам».

Відомо, інцидент трапився ще у вівторок, 7 листопада. Спершу автомобіль Анни Краснової заїхав на територію парковки ресторану Fashion у центрі Львова та близько 16:00 виїхав через Театральну. Потім вона мала виїхати з пішохідної зони, втім проігнорувала заборону повороту і заїхала на площу Ринок.

Крім скандальної сторіс, пізніше 9 листопада блогерка опублікувала ще низку відео з відпочинкового комплексу Emili Resort, що належить львівському бізнесмену Григорію Козловському. У нових відео вона пообіцяла «ще більше провокацій зі Львова».

29-річна Анна Краснова має в Instagram два акаунти під нікнеймами ta.samaya.devil. На активній сторінці зараз 149 тисяч підписників, а на заблокованій – 350 тисяч підписників. Після розголосу інциденту в соцмережах і медіа, ввечері 9 листопада блогерка зробила свою активну сторінку в Instagram приватною.

Як стало відомо з судового реєстру, у січні 2016 року столичні патрульні зупинили Анну Краснову нетверезою за кермом Range Rover. Пізніше Печерський райсуд Києва цю справу закрив, оскільки Анна Краснова заявила, що не керувала автомобілем, а лише фотографувалася біля нього. Прикметно, що на момент вчинення порушення у блогерки ще не було посвідчення водійки, адже отримала вона його лише 7 червня 2016 року, пише Zaxid.net.

У 2020 році її знову зупинили нетверезою за кермом Mercedes в Києві. Тоді в її крові виявили 0,31 проміле алкоголю. Тоді Печерський райсуд оштрафував блогерку на 10,2 тис. грн і позбавив права керувати автомобілем на рік. Торік її знову оштрафували на 850 грн за дрібну ДТП в столиці.

В серпні та вересні 2023 року Анна Краснова публікувала відео в соцмережах, на яких разом із невідомим чоловіком їздить Києвом під час комендантської години, а також катається Південним мостом у Києві, який закритий для пересічних водіїв і для проїзду ним потрібна відповідна перепустка. При цьому блогерка стверджувала, що в чоловіка нічна перепустка є, а у неї – ні.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах