Заштовхали чоловіка у бус і повезли у невідомому напрямку: у львівському ТЦК відреагували на скандальне відео

Заштовхали чоловіка у бус і повезли у невідомому напрямку: у львівському ТЦК відреагували на скандальне відео.

Заштовхали чоловіка у бус і повезли у невідомому напрямку: у львівському ТЦК відреагували на скандальне відео. Фото: t.me/novynar_gpt_bot

Події
10 листопада 2023 13:05

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на скандал, який виник у соцмережах після публікації відео, на якому видно як люди у формі силою заштовхали перехожого у бус.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мережею Інтернет поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням і працівниками ТЦК. Командування Львівського ОТЦК і СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини цього випадку та призначена службова перевірка", — зазначили в службі зв’язків із громадськістю Львівського обласного Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Там запевнили, що здійснять усі необхідні заходи у найкоротші терміни, встановлять усі подробиці та вживатимуть усіх необхідних заходів.

Нагадаємо, що інцидент стався увечері на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. У мережу виклали відео того, як чоловіки у військовій формі грубо заштовхують хлопця у бус, намагаючись завадити відеозйомці, яку проводять перехожі. Ймовірно, знайомі хлопця намагалися його відбити, втім, кількісно воєнкомів було значно більше, тож їм це не вдалося, і хлопця просто заштовхали у салон автомобіля.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах