Священика судили за п’яну їзду Львовом

Священика судили за п’яну їзду Львовом.

Священика судили за п’яну їзду Львовом. Фото: скріншот із відео.

Події
15 листопада 2023 16:41

Залізничний районний суд Львова визнав винним у нетверезому водінні священика УГКЦ Юрія Сенчука, якого зупинили за кермом кросовера із 1,26 проміле алкоголю. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На початку жовтня 54-річний уродженець Золочева Юрій Сенчук керував кросовером Jeep Compass на вул. Підміській (бічна вул. Любінської), коли його зупинили патрульні. Цей кросовер був в орієнтуванні правоохоронців, бо очевидці повідомили, що водій Jeep Compass є нетверезим. Юрій Сенчук пройшов перевірку за допомогою алкотестера, яка показала у нього 1,26 проміле алкоголю (у понад шість разів перевищена норма), пише Zaxid.net.

Під час складення адмінпротоколу священик Юрій Сенчук пропонував патрульним хабар, постійно збільшуючи його суму. Загалом чоловік пропонував 15 тис. грн та пропонував патрульному віддати ці гроші «на службу Божу».

На засідання суду про нетверезу їзду Юрій Сенчук не прийшов. Справу розглянула суддя Наталія Палюх, яка визнала водія винним та призначила 17 тис. грн штрафу з позбавлення водійських прав на рік.

Через пропозицію хабара патрульному щодо Юрія Сенчука порушили кримінальну справу, її суд розглядав окремо та призначив чоловіку 17 тис. грн штрафу. Варто також додати, що після цього інциденту УГКЦ повідомляла, що тимчасово усунула від служіння Юрія Сенчука.

Додамо також, що це не вперше патрульні зупиняють Юрія Сенчука за порушення ПДР. На початку 2023 року священика судили за вчинення ДТП та втечу з місця аварії.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах