У гуртожитку училища на Львівщині старшокурсники жорстоко побили першокурсників

У гуртожитку училища на Львівщині старшокурсники жорстоко побили першокурсників.

У гуртожитку училища на Львівщині старшокурсники жорстоко побили першокурсників. Фото: скріншот із відео.

Події
11 грудня 2023 10:17

В одному з гуртожитків на Львівщині старшокурсники жорстоко побили студентів першого курсу. На відео знято, як старші хлопці у боксерських рукавичках по черзі б’ють молодших в груди і в обличчя, після чого постраждалі не можуть стояти на ногах. Після того, як відео інциденту потрапило в соцмережі, на нього відреагували поліцейські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Місцеве видання Золочів.нет повідомляє, що інцидент трапився пізно увечері в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, яке розташоване у селі Червоне Золочівського району Львівщини. Студенти старших курсів влаштували своїм молодшим колегам так звану «посвяту» під час якої били їх. На відео видно, як старшокурсники у боксерських рукавичках з усієї сили завдають ударів кільком молодшим хлопцям – спершу у груди, а потім у голову. Від болю першокурсники присідають.

Директорка закладу Тетяна Салабай у коментарі виданню сказала, що «не може зрозуміти такої жорстокості дітей». Вона додала, що після того, як побачила відео, повідомила поліцію, тепер справою мають займатися правоохоронці. Побиття відбулося пізно ввечері, коли студенти вже мали спати.

Начальник сектору дізнання Золочівського РВП Віталій Гудима повідомив, що наразі проводяться первинні слідчі дії – опитування учасників інциденту, встановлення обставин події, тому більше інформації поки не розголошується.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах