Синоптики попередили про сильні снігопади у Львові

Синоптики попередили про сильні снігопади у Львові.

Синоптики попередили про сильні снігопади у Львові. Фото: vycherpno.ck.ua

Події
22 грудня 2023 09:19

У п’ятницю, 22 грудня, у Львові та області очікується різке погіршення погоди. Про це повідомив Львівський гідрометцентр.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, за інформацією гідрометцентру, 22 грудня територію Львівщини прийдуть мокрий сніг та сніг, також можливе налипання мокрого снігу. Подекуди будуть хуртовини, на дорогах буде ожеледиця. Це впливатиме на погіршення видимості.

Також сьогодні буде сильний вітер зі швидкістю 17-22 м/с, а вночі місцями – 25-27 м/с. У зв’язку з цим оголошено другий – помаранчевий – рівень небезпеки у Львові та в усій області.

Температура повітря 22 грудня, становитиме вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 0-5° тепла. Атмосферний тиск падатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Додамо, що через інтенсивні снігопади у четвер, 21 грудня, у гірській частині Львівської області обмежили рух великогабаритного транспорту. Йдеться про ділянки доріг М-06 Київ – Чоп від села Козьова до Івашківського перевалу та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород від Старого Самбора до Ужоцького перевалу на межі Львівської і Закарпатської областей.

У гірській частині Львівської області обмежили рух великогабаритного транспорту.У гірській частині Львівської області обмежили рух великогабаритного транспорту. Фото: t.me/kozytskyy_maksym_official

Зранку у п'ятницю, 22 грудня, начальник Львівської обласної військової адміністрації повідомив, що рух відкрили.

"Рух вантажівок на ділянках доріг М-06 Київ – Чоп (від села Козьова до Івашківського перевалу) та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород (від Старого Самбора до Ужоцького перевалу на межі Львівської та Закарпатської областей) знову дозволили", – повідомив Максим Козицький.

Нагадаємо, що перший сніг у Львові цьогоріч випав на Романа, 18 грудня. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах