Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП

Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП.

Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП. Фото: t.me/lviv_region_poluce

Події
02 лютого 10:22

У четвер, 1 лютого, на Львівщині сталася аварія, у які загинула одна людина, а восьмеро – опинилися у лікарні. ДТП трапилася на автодорозі Львів-Ужгород.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП.Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП. Фото: t.me/lviv_region_poluce

Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП.Один загинув, восьмеро – у лікарні: на Львівщині сталася важка ДТП. Фото: t.me/lviv_region_poluce

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 17.00 поблизу села Луки Самбірського району, водій мікроавтобуса «Opel Vivaro», 63-річний мешканець Самбора, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi L 200», яким керував 24-річний житель Хмельницької області.

«Від отриманих внаслідок ДТП травм водій «Opel Vivaro», незважаючи на зусилля медиків, помер у реанімації. Три пасажири мікроавтобуса: 60-річна жінка та двоє 64-річних чоловіків – усі з Самбора, а також водій і четверо пасажирів «Mitsubishi L 200», чоловіки віком 22, 24, 31 і 40 років – усі з Хмельницької області – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах